Семеен Хотел Алфарезорт Термал Чифлика

Thermal Chiflika

Семеен хотел „Алфаризорт Термал Чифлика“ се намира в сърцето на Централен Балкан, до с. Чифлик, едно от най - магнетичните места в Троянския балкан . Сгушено между резерватите Кашка, Васильов и Козя стена, то е част от Национален парк "Централен Балкан". Намира се на 16 км южно от град Троян, при извора на река Бели Осъм. Благодарение на 9-те хидротермални извора в района, селото набира слава като СПА курорт и се утвърждава като лечебно- рехабилитационен център. Седем от изворите са с температура от 50- 61 градуса, нискоминерализирани и слабо алкални, а два са с нерадонови води.

 

Вижте Още

Настаняване

Двойна стая
Апартамент
Фамилна стая
Мезонет

РЕЛАКС ЗОНА

Изживейте страхотни моменти в Семеен хотел Алфарезорт Термал Чифлик

Разгледай Галерия
Ресторант

Просторният ресторант е в дребно-буржоазен стил, с камина открит тип и разполага с 60 места вътре + 20 на терасата

Разгледай Още

 

Детски кът

Семеен хотел Алфарезорт Термал разполага със закрит детски кът. Там най-малките ни гости могат да насладят на разнообразни забавления и игри.

В детския кът е оборудван с множество настолни и видео игри, интересни детски книжки и енциклопедии, както и място за игра.

Разгледай Още

Пиано Бар

Работно време: Петък и събота (от 22:00ч.) и по предварителна заявка в останалите дни.

Семеен хотел Алфарезорт Термал разполага с "Пиано Бар", където можете да се насладите на голям асортимент от всякакви питиета и да се забавлявате на фона на живи изпълнения на доказали класата си музиканти.Интериорът е стилен и предимно в тъмната гама,подходяща за вечерния дух на бара. Пиано Бара има капацитет от 50 места.

Разгледай Още

Конферентна зала

В процес на строене е нова конферентна зала с 50 места, разположени тип „киносалон“ с озвучаване и мултимедиен екран.

До момента на нейното завършване, хотелът предоставя помещение, удобно за малки конференции до 20 човека. Независимо дали търсите къде да проведете конференция или тийм билдинг, Алфарезорт Термал е идеалното място за вашия тиймбилдинг.

Разгледай Още

Нашите Хотели
Artboard 1