Семеен Хотел Алфарезорт Термал Чифлика

Thermal Chiflika

Семеен хотел Алфарезорт Термал Чифлика e част от хотелска верига Алфарезорт. Термал е уютен малък семеен хотел, разположен в к.к. Чифлик в центъра на природен парк Централен Балкан. Семеен хотел Алфарезорт Термал разполага с външен минерален басейн с гореща вода, релакс зона със сауна и руска баня.В нашият ресторант можете да се насладите на традиционни български ястия и ухайно вино.Термал е перфектното място за вашата семейна почивка.

 

Вижте Още

Настаняване

Двойна стая
Апартамент
Фамилна стая
Мезонет
Резервирай
Разгледайте нашите специални оферти

РЕЛАКС ЗОНА

Алфарезорт Термал е перфектното място да се насладите на спокойна семейна почивка.

Разгледай Галерия
Ресторант

Просторният ресторант е в дребно-буржоазен стил, с камина открит тип и разполага с 60 места вътре + 20 на терасата

Разгледай Още

 

Детски кът

Семеен хотел Алфарезорт Термал разполага със закрит детски кът. Там най-малките ни гости могат да насладят на разнообразни забавления и игри.

В детския кът е оборудван с множество настолни и видео игри, интересни детски книжки и енциклопедии, както и място за игра.

Разгледай Още

Пиано Бар

Работно време: Петък и събота (от 22:00ч.) и по предварителна заявка в останалите дни.

Семеен хотел Алфарезорт Термал разполага с "Пиано Бар", където можете да се насладите на голям асортимент от всякакви питиета и да се забавлявате на фона на живи изпълнения на доказали класата си музиканти.Интериорът е стилен и предимно в тъмната гама,подходяща за вечерния дух на бара. Пиано Бара има капацитет от 50 места.

Разгледай Още

Конферентна зала

В процес на строене е нова конферентна зала с 50 места, разположени тип „киносалон“ с озвучаване и мултимедиен екран.

До момента на нейното завършване, хотелът предоставя помещение, удобно за малки конференции до 20 човека. Независимо дали търсите къде да проведете конференция или тийм билдинг, Алфарезорт Термал е идеалното място за вашия тиймбилдинг.

Разгледай Още

Нашите Хотели
Artboard 1