Нашата мисия

Alfaresort Thermal Chiflika

Нашият семеен хотел Алфарезорт Термал Чифлика е разположен в сърцето на природен парк Централен Балкан, сгушен между резерватите Васильов и Козя стена. Местоположението му дава възможност на всички гости да се насладят на красивата природа на Балкана и неговите богатства.

 

Семеен Хотел Алфарезорт Термал Чифлика

При нас може да се любувате на красива гледка към борова гора, докато сте потопени в горещия минерален басейн. В близост до хотела се намира термален извор с гореща минерална вода - 52°, извираща от дълбочина 1000 метра. Благодарение на него Вие имате възможност да се докоснете до натуралните и лековити качества на минералната вода.

Вярваме, че всяко семейство заслужава да се докосне до красотата на Балкана. Поради тази причина сме въплътили основни природни елементи в дизайна на всяка хотелска стая.

Двойни стаи - “Аква”
Дизайнът в тези помещения е вдъхновен от спокойствието на планинския поток и топлината на минералната вода от извора в курортен комплекс Чифлика.

Тройни стаи -”Форест”
В тези помещения декорацията е инспирирана от величието на планинските върхове и красотата на природата в Централен Балкан.

Апартаменти и Фамилни стаи - “Солар”
В тези помещения дизайнът е посветен на топлината на слънцето и уюта на огъня.

В нашия ресторант може да се насладите на ароматна ракия от плодове, отглеждани в полите на Троянския Балкан и да вкусите традиционни български ястия.

Помислили сме и за най-малките ни гости. Специално за тях сме реновирали детския кът, където могат да играят и да се забавляват.

Семеен хотел Алфарезорт разполага с РЕЛАКС ЗОНА, където можете да се насладите на сауна, руска баня,релакс стая и масажно студио.

Artboard 1