За Хотела

Alfaresort Thermal Chiflika

Сгушен между резерватите Кашка, Васильов и Козя стена.

Семеен хотел Алфарезорт Термал Чифлика e част от хотелска верига Алфарезорт. Термал е уютен малък семеен хотел, разположен в к.к. Чифлик в центъра на природен парк Централен Балкан. Семеен хотел Алфарезорт Термал разполага с външен минерален басейн с гореща вода, релакс зона със сауна и руска баня. В нашият ресторант можете да се настаните на традиционни български ястия и ухайно вино. Термал е перфектното място за вашата семейна почивка.

 

Семеен Хотел Алфарезорт Термал Чифлика

В близост до хотела се намира термален извор с гореща минерална вода 52°, извираща от дълбочина 1000 метра, с лечебно - профилактичните свойства, подобни на минералната вода в курортите Горна Баня, Банкя, Хисар, Момина Чешма и Вършец.

“Алфаризорт Термал Чифлик„ се намира на 30 минути с кола от ски пистата на Беклемето. Семейния хотел е разположен на 210 км от София и 130 км от Пловдив, а от близките градове Ловеч е на 52 км, Севлиево – 72 км, Плевен – 88 км, Габрово – 100 км, Враца – 155 км.

Семейният хотел предлага безплатен паркинг, безплатен Wi-Fi в общите части на хотела, безплатен сейф на рецепция и стая за съхранение на багаж.

Също така изцяло е реновиран външния минерален басейн, разполагащ с детска секция „топило“ и секция за плуване. Реновирани са ресторанта, механата, бара при басейна и рецепцията. Семейният хотел предоставя помещение, удобно за малки конференции до 20 човека.

За децата, край реката има детска площадка и зоокът със зайци, мини-кокошки и диви патици. Също така има обособен детски кът в близост до лоби бара, разполагащ с множество настолни игри, интересни детски книжки и енциклопедии, както и място за игра.

Семеен хотел Алфарезорт разполага с РЕЛАКС ЗОНА, където можете да се насладите на сауна, руска баня,релакс стая и масажно студио.

Artboard 1